Шоколадно-банановий торт з полуницею

Торт, який не потребує багато часу для його приготування і є дуже смачним...

Інгредієнти:

тісто: мука - 1 стакан, цукор - 1 стакан, яйця - 3 шт, какао - 4 столові ложки, сода - 0,5 ч.л., масло - 100 - 150 грам.

крем: 100 грам цукру, 100 грам молока, 150 грам масла

начинка: банан - 2 шт, полуниця - 200 грам.

Спосіб приготування

тісто:

1. Змішати муку, цукор і соду.
2. Яйця збити разом із цукром, додати розтоплене масло.
3. Все разом змішати і випікати 1 корж при температурі 180 градусів до готовності. Корж розрізати на половину.

Крем: 

1. Змішати цукор і молоко. Закипятити. Дати остинути
2. Отриману рідину збити з маслом.

Перекладати в такому порядку: корж, крем, начинка, корж, крем, начинка. Все залити шоколадною глазурю. Я брав готовий шоколад, розтопив і все залив. 

Шоколадна глазур: 1 стакан цукру, 1 стакан молока, 3 столові ложки какао. Зварити, дати остити і залити торт.

Рецепт від bigmir)net Золотистая курочка

В обраному: 2, з них друзів: 0.

  • ДовгаПанчоха
1