Рецепти   babaй

Омурайсу

Омурайсу

Страва має Західне походження. Адаптована в Японії з 1902р.

Інгредієнти:

на 1 персону: 30г цибулі-ріпки, шапка 1 гриба, 30г м"яса курячих ніжок, масло, біле вино, томатний кетчуп, рис, 3 яйця, сіль, перець

Спосіб приготування

1.Дрібно посікти цибулю, тонко порізати шляпку гриба, а курячі ніжки -на сантиметрові кубики. Розтопити 10 г масла на гарячій сковороді і обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати м"ясо, а потім- гриби.2.Коли цибуля стане прозорою, додати 2,5 ст.л. кетчупа.Додати 60г звареного рису, 2/3 ст.л. білого вина, трохи солі й перцю. Підсмажте в невеликій кількості жиру, вимкніть вогонь і залиште в сковороді. 3.Розбийте 3 яйця, перемішайте в мисці, додайте солі та перцю. Змажте маслом другу сковороду і розтопіть в ній же 10г масла на середньому вогні. Залийте перемішаними яйцями. Швидко, широкими рухами розмажте їх по сковороді, рахаючи нею вперед-назад. 4.Коли омлет буде готовий наполовину, виложіть на нього рисову суміш, трохи до краю від себе і від центру. Зніміть сковороду з вогню, трохи нахиліть її , щоб та половинка тонкого омлету, яка ближче до вас, перекинулася на рисову суміш. 5.Злегка підніміть один бік сковороди і, легко вдаряючи по ручці, згорніть омурайсу, поступово загортаючи рис в омлет. 6.Продовжуйте постукувати, поки края омлету не будуть згори, потім поміняйте руки і перекиньте омурайсу в тарілку так, щоб краї були знизу.
показати усі фото

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Жюльен в лаваше

показати усіх

В обраному: 29, з них друзів: 0.

  • alexa_2004
  • CkiFF
  • Fleur de Lis
  • Lana_79
  • Mafenjka
  • Montr
  • Sasha_Kor
  • Taka_
  • Анюточка)
25

Гість: цукерка N1

124.12.09, 20:07

Просто! Керівництво к дії!Шаную і дякую!

429.12.09, 19:58Відповідь на 3 від TETRNA

сподіваюся

528.01.10, 09:34

Мабуть смачно! Так хитро приготовано!

628.01.10, 21:14Відповідь на 5 від Mause_L

Мабуть смачно! Так хитро приготовано!Смачно і ситно! І насправді- просто Начинка ж, сама розумієш, - на вибір

919.06.10, 19:48

Это высший пилотаж!
Мне такие маневры не под силу
Верю, что это вкусно!

1019.06.10, 20:07Відповідь на 9 від Нюsha

я- не большая рукоделица, но после трёх попыток стало получаться "само"

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна