Страва має Західне походження. Адаптована в Японії з 1902р.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
1.Дрібно посікти цибулю, тонко порізати шляпку гриба, а курячі ніжки -на сантиметрові кубики. Розтопити 10 г масла на гарячій сковороді і обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати м"ясо, а потім- гриби.2.Коли цибуля стане прозорою, додати 2,5 ст.л. кетчупа.Додати 60г звареного рису, 2/3 ст.л. білого вина, трохи солі й перцю. Підсмажте в невеликій кількості жиру, вимкніть вогонь і залиште в сковороді. 3.Розбийте 3 яйця, перемішайте в мисці, додайте солі та перцю. Змажте маслом другу сковороду і розтопіть в ній же 10г масла на середньому вогні. Залийте перемішаними яйцями. Швидко, широкими рухами розмажте їх по сковороді, рахаючи нею вперед-назад. 4.Коли омлет буде готовий наполовину, виложіть на нього рисову суміш, трохи до краю від себе і від центру. Зніміть сковороду з вогню, трохи нахиліть її , щоб та половинка тонкого омлету, яка ближче до вас, перекинулася на рисову суміш. 5.Злегка підніміть один бік сковороди і, легко вдаряючи по ручці, згорніть омурайсу, поступово загортаючи рис в омлет. 6.Продовжуйте постукувати, поки края омлету не будуть згори, потім поміняйте руки і перекиньте омурайсу в тарілку так, щоб краї були знизу.
Коментарі
Додати коментарГість: цукерка N1
124.12.09, 20:07
Просто! Керівництво к дії!Шаную і дякую!
N 47-ий
227.12.09, 15:23
TETRNA
329.12.09, 16:14
babaй
429.12.09, 19:58Відповідь на 3 від TETRNA
сподіваюся
Mause_L
528.01.10, 09:34
Мабуть смачно! Так хитро приготовано!
babaй
628.01.10, 21:14Відповідь на 5 від Mause_L
Смачно і ситно! І насправді- просто Начинка ж, сама розумієш, - на вибір
Alena Pupkina
75.02.10, 11:42
Creativity
812.02.10, 23:18
Нюsha
919.06.10, 19:48
Это высший пилотаж!
Мне такие маневры не под силу
Верю, что это вкусно!
babaй
1019.06.10, 20:07Відповідь на 9 від Нюsha
я- не большая рукоделица, но после трёх попыток стало получаться "само"