«Гарячі мокасини» --- філе індіанської курки на вугіллі

«Гарячі мокасини» --- філе індіанської курки на вугіллі

Страва для поціновувачів індіанської народної кухні, що збираються на пікнік.

Інгредієнти:

для приготування цієї екзотичної, на перший погляд, страви необхідно : кілька філейок зловленої у прерії курки (якщо такої нема, то й наша домашня курка чудово згодиться), кілька шматочків сала, куркума, часник, чорний перець, сіль.

Спосіб приготування

Приготування:
Допоки багаття весело бавиться язиками полум’я, готуючи вугілля для нашого блюда, маємо час зробити необхідні приготування.
У вимитих філейках треба зробити розтин гострим ножем таким чином, щоб утворився конверт/кишенька. Ці імпровізовані «конверти» натерти спочатку сіллю, потім вичавленим часником (особливо всередині). До кожного такого «конверта» треба вкласти по формату нарізаний виваляний у чорному перці шматочок сала.
На довершення вже готовий до запікання «конверт» рясно притрусити куркумою.
Все приготоване дбайливо вкладаємо на ґратки для запікання.
При готуванні перегортаємо тільки один раз.

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором

В обраному: 2, з них друзів: 0.

  • Francisk02
  • Білотур
0

анонім

130.09.10, 11:52

Дякую Друже!!!Дуже цікаво,якось спробую зробити.

Гість: lelitka

230.09.10, 11:53

Усе добре, тільки я сала не вживаю. І навіть опитувала всіх знайомих українців, експеримент такий учинили... і вивляється, сала не їмо. І борщик теж... Просто дивовижа. Хліб, каші - то так.. Гарний рецепт. Швидкий. Пакуночки Дякуюююююююююю!

330.09.10, 11:59

Все, пішов до прерії курку ловити! Чи може хоч мокасини знайду!

430.09.10, 12:02

Дякую!Треба спробувати.

530.09.10, 12:14Відповідь на 1 від анонім

Рекомендую! Сам не раз робив. Непагано якщо все заготовано звечора. Полежить в хододильнику ніч і спечене в обід біде просто чарівне на смак!

630.09.10, 12:20

Але ти мені апетиту нагнала...

730.09.10, 12:37Відповідь на 3 від СВани

Набагато складніше знайти під Києвом прерію...

830.09.10, 12:39Відповідь на 6 від rosa19631

Але ти мені апетиту нагнала...
Чому "нагнала"?

930.09.10, 12:42Відповідь на 4 від Davigadoff

Ця страва особливо смакує з вельми охолодженою "вогняною водою".

Гість: Агент КаГеБе

1030.09.10, 12:59Відповідь на 2 від Гість: lelitka

як так? я як бачу підбиваний борщ, я втрачаю спокій, так його хочу

Додати коментар
Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна