Приготування:
Допоки багаття весело бавиться язиками полум’я, готуючи вугілля для нашого блюда, маємо час зробити необхідні приготування.
У вимитих філейках треба зробити розтин гострим ножем таким чином, щоб утворився конверт/кишенька. Ці імпровізовані «конверти» натерти спочатку сіллю, потім вичавленим часником (особливо всередині). До кожного такого «конверта» треба вкласти по формату нарізаний виваляний у чорному перці шматочок сала.
На довершення вже готовий до запікання «конверт» рясно притрусити куркумою.
Все приготоване дбайливо вкладаємо на ґратки для запікання.
При готуванні перегортаємо тільки один раз.
Коментарі
Додати коментаранонім
130.09.10, 11:52
Дякую Друже!!!Дуже цікаво,якось спробую зробити.
Гість: lelitka
230.09.10, 11:53
Усе добре, тільки я сала не вживаю. І навіть опитувала всіх знайомих українців, експеримент такий учинили... і вивляється, сала не їмо. І борщик теж... Просто дивовижа. Хліб, каші - то так.. Гарний рецепт. Швидкий. Пакуночки Дякуюююююююююю!
СВани
330.09.10, 11:59
Все, пішов до прерії курку ловити! Чи може хоч мокасини знайду!
Davigadoff
430.09.10, 12:02
Дякую!Треба спробувати.
Perovdupu
530.09.10, 12:14Відповідь на 1 від анонім
Рекомендую! Сам не раз робив. Непагано якщо все заготовано звечора. Полежить в хододильнику ніч і спечене в обід біде просто чарівне на смак!
rosa19631
630.09.10, 12:20
Але ти мені апетиту нагнала...
Perovdupu
730.09.10, 12:37Відповідь на 3 від СВани
Набагато складніше знайти під Києвом прерію...
Perovdupu
830.09.10, 12:39Відповідь на 6 від rosa19631
Чому "нагнала"?
Perovdupu
930.09.10, 12:42Відповідь на 4 від Davigadoff
Ця страва особливо смакує з вельми охолодженою "вогняною водою".
Гість: Агент КаГеБе
1030.09.10, 12:59Відповідь на 2 від Гість: lelitka
як так? я як бачу підбиваний борщ, я втрачаю спокій, так його хочу