Яйця взбити з цукром, додати сметану, соду, муку. Отримане тісто
розлити на дві частини. В одну частину добавити 1 ч. л. какао і добре
перемішати. Випікати коржі в попередньо нагрітої духової шафи до температури
180 С 15 хв. Коржі охолодити.
Світлий корж промазати кремом, виложити бананом. Темний корж поламати на маленькі шматочки. Кожен шматочок вмокнути в крем і гіркою викласти на темний корж. Плитку шоколаду розтопити на водяній бані і тоненькою струйкою полити торта. Дати торту постояти 3 – 4 год.
Коментарі
Додати коментарyuri26
119.06.10, 19:06
Торт - вкусняшка
Гість: Бельченок
220.06.10, 16:24
Гість: taurus_ua
323.06.10, 15:50
Судя по ингредиентам должен быть вкусным!
Гість: логопед
424.06.11, 23:14
Мммм! Спасибо!
Pohher
516.07.11, 20:17
всегда пекла этот торт, а выложить можно не только банан, а к примеру консервированный ананас