Рецепти   zmi_j

Зупка з печериць

Зупка з печериць

Така собі зупка на скору руку. Смачна, ситна і легка у приготуванні.

Інгредієнти:

для приготування на 6 порцій потрібно:
0,4 л бульйону курячого,
1 кг печериць,
0,2 кг масла,
0,25 кг цибулі,
0,25 кг моркви,
0,1 кг кореня петрушки,
0,2 кг сметани.

Спосіб приготування

Спосіб та послідовність приготування: печериці почистити, промити, нарізати часточками, цибулю та моркву нарізати соломкою. Спочатку обсмажити цибулю і корінь петрушки, а потім моркву та печериці. Залити все бульйоном , додати сметани, протушкувати 5–10 хвилин.  Спеції та зелень – на Ваш розсуд.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • CkiFF
  • gurina-l
0

111.03.10, 20:13

У Вас дуже гарно виходить писати рецепти
стисло , зрозуміло і апетитно ....відразу хочеться спробувати.
Чекаю на наступне блюдо.

212.03.10, 17:46Відповідь на 1 від ANne*

У Вас дуже гарно виходить писати рецепти
стисло , зрозуміло і апетитно ....відразу хочеться спробувати.
Чекаю на наступне блюдо.
Всі опробувані особисто - тому зрозумілі і тільки смачні.
Готуйте на здоров’я

324.05.10, 22:13

Гарна страва... Слід спробувати якось.

Гість: Полынь горька

416.11.10, 16:52

Повірю на слово. А при нагоді, приготую для домашніх+