Рис добре промити, віварити, заправити оцтовою рідиною. Рисову суміш викладати на норі, потім класти по смужці риба, омлет і огірок, і обережно змотувати в роли.
Суші (яп. сусі) — традиційна страва японської кухні зроблена на основі рису, обробленого оцтом чи сіллю, та різноманітних начинок чи нашарувань, серед яких переважають морські продукти але можуть входити м'ясо, овочі, водорості, гриби чи яйця.
Рис добре промити, віварити, заправити оцтовою рідиною. Рисову суміш викладати на норі, потім класти по смужці риба, омлет і огірок, і обережно змотувати в роли.
Коментарі
Додати коментар_Маринка_
18.03.10, 14:47
Гість: BOBAH@
29.05.10, 15:47
maxana
39.05.10, 15:49Відповідь на 2 від Гість: BOBAH@
дякую
CAT*
415.05.10, 23:14
В житті не коштував тієї кухні, требба спробувати, лосось є моя улюблена риба!
maxana
516.05.10, 08:21Відповідь на 4 від CAT*
Варто спробувати, тому що це дуже смачно і корисно
CAT*
616.05.10, 08:32Відповідь на 5 від maxana
http://muzey-factov.ru/
Дивись перший пост
maxana
716.05.10, 08:39Відповідь на 6 від CAT*
Я не згодна
тим більше, що ми вживаємо їх не кожен день як японці
Aywengo
818.10.10, 19:37
Дуже смачно! Аж слюньки потекли. Теба буде собі збацати. Дякую за рецепт!
maxana
920.10.10, 18:12Відповідь на 8 від Aywengo
Прошу
Aywengo
1020.10.10, 19:56Відповідь на 9 від maxana
Щиро дякую!
Так спішив відповісти, що не розгледів відсутність букви "р" в слові "треба" в попередньому коментарі № 8. Sorry!