Вага: 1000гр. Час: 3год.20хв.
Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:
молоко, гарбузове пюре з відваром, оливкова олія, сіль і цукор.
Потім додаю борошно і сухі дріжджі. Ставлю контейнер у хлібопічку.Вибираю програму 1, вагу хліба і бажаний колір скоринки.Натискаю на кнопку «Старт».
(в процесі замішування потрібно слідкувати за густиною тіста, до якого при потребі додати муки або води, щоб воно було тугим і не розтікалося)
Після звукового сигналу додаю, нарізаний кріп, зерна кропу або кмену.
В кінці програми вимикаю хлібопічку, виймаю контейнер і викладаю хліб з контейнера студити.
Коментарі
Додати коментарOлenka
12.12.11, 08:48
Oлenka
22.12.11, 08:51
в тісто краще закладати сухий кріп (змішувати з борошном) - аромат бальше зберігається і кріп не такий "варений" в готовому хлібі)))
Левус
32.12.11, 09:23Відповідь на 2 від Oлenka
Дякую! Так зроблю. У даному випадку додав насіння кропу, ніби непогано, запах відчутний.
Паче
42.12.11, 22:00
Левус
53.12.11, 08:53Відповідь на 4 від Паче
котенце
615.12.11, 01:03
ти все печеш
Левус
715.12.11, 10:05Відповідь на 6 від котенце
Хочеться розтовстіти на власних харчах
котенце
815.12.11, 23:02Відповідь на 7 від Левус
шаленне бажання
doktor_khaos
913.10.12, 19:40
Гарбузовий куштували минулого року , то перейменували його на кекса
Левус
1013.10.12, 21:55Відповідь на 9 від doktor_khaos
Гарбузовий смачний, коли додавати насіння кропу, але це вже на любителя. Приємний жовтуватий кольор