Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:
Вага: 1000гр. Час: 3год.20хв.
Потім додаю борошно і сухі дріжджі. Ставлю контейнер у хлібопічку.молоко, тепла вода оливкова олія, сіль і цукор.
Після звукового сигналу додаю, за бажанням, cушений подрібнений хміль і патоку, горіх.
Для ілюстрації: випічка з світло-золотистою скоринкою.Хлiб спочатку занадто високо пiднявся, а потiм осiв, що мабуть спричинила надмірна кількість дріжджів.
Коментарі
Додати коментарOлenka
128.11.11, 08:44
Левус
228.11.11, 13:48Відповідь на 1 від Oлenka
Гість: Wtug
329.11.11, 10:53
Левус
429.11.11, 11:01Відповідь на 3 від Гість: Wtug
Будет настроение, попробую испечь лучше.
HELENNNN
529.11.11, 11:44
Korusno i smachno.Shkoda,shcho v nas ne vuroshchyyut grechky.
Левус
629.11.11, 11:59Відповідь на 5 від HELENNNN
З гречки складно пекти. От млинці - інша річ!
zoлотоволоs
729.11.11, 22:21
А ось з гречкою ще куштувала.
Левус
830.11.11, 07:23Відповідь на 7 від zoлотоволоs
Хлібчик?
zoлотоволоs
930.11.11, 22:05Відповідь на 8 від Левус
Саме так.
Левус
1030.11.11, 22:11Відповідь на 9 від zoлотоволоs
Спробую сьогодні з гарбузом тертим, по рецептах має добре вдатися. Як вийде напишу. А з гречкою зроблю мабуть завтра.