Рецепти   Левус

Борщ

Борщ

Пісний борщ. В час посту, коли не вживаємо м"яса варю для всіх такий простий борщ.

Інгредієнти:

на 6 літрів:
буряк -- 500гр
морква --300гр
капуста- 300гр
картопля- 400гр
• цибуля -- 250гр
• олія соняшникова рафінована - 150мл
часник -- 5 зубців
• корінь петрушки свіжий 50гр
зелень петрушки і кропу50гр.
• заправка борщова «торчин»(250мг) або
томатна паста 25%(150мг)
оцет яблучний 50-100мл(залежно від концентрації)
сіль до смаку

Спосіб приготування

Буряк нарізати соломкою, моркву і картоплю кубиками, 
капусту пошинкувати, цибулю дрібно порізати.
 








1. У киплячу воду даю варити картоплю, 
2. поруч розігріваю 2х літрову сковорідку наливаю рафінованої олії 100гр, на якій смажу нарізаний буряк
3. У кип"яток через 10хв додаю моркву і капусту, корінь петрушки.
4. Через 20хв зменшую вогонь під каструлею.  В сковорідку до смаженого буряка додаю томатну пасту і оцет (якщо не використовую борщової приправи) або 1 - 3 ложки оцту і трішки води (якщо застосовую приправу). Тушкую до півготовності ще 10-15хв.
5.Смажений буряк додаю до каструлі з овочами, варю на малому вогні.
6.В сковорідку насипаю нарізану цибулю, доливаю 50мл олії і смажу ще 10хв. до появи золотистого кольору.



7.Присмажену цибулю кладу до борщу, (додаю приправу коли не використовую томатної пасти), даю часник, сіль і яблучний оцет до смаку, насипаю порізану зелень петрушки і кропу, доливаю води до кількості . доводжу до кипіння і відставивши з вогню накриваю та даю постояти 20хв. Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 12, з них друзів: 0.

  • Bimep
  • InnaT
  • Kristywka
  • Montr
  • Skiminok
  • Vir_GO
  • Алиньчик
  • Паче
  • Фе дя
12

220.03.11, 19:34Відповідь на 1 від IrrrenKo

Уже навчився

420.03.11, 19:49Відповідь на 3 від фся

620.03.11, 19:54Відповідь на 5 від Натіні

720.03.11, 21:43

Ай, умница!

820.03.11, 22:52Відповідь на 7 від mammOlya

Ай, умница!

920.03.11, 23:08


От тiльки оцет не додаю.
I настоятися не встигаэ - з"iдають)))

Гість: Wtug

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна