КРЕМ
Варіант 1: Підігріваємо молоко з вершками не доводячи до кипіння і добавляємо набухлий в молоці желатин і ваніль, все добре перемішуємо і розливаємо в креманки, коли охолоне ставимо в холодильник до повного загустіння і поливаємо холодним соусом.
Варіант 2: В гаряче молоко вливаємо розчинений в молоці крохмаль, постійно помішуючи, потім добавляємо вершки, залишаємо все на вогні,помішуючи, щоб на підгоріло. Не доводимо до кипіння. Вливаємо набухлий желатин і ваніль, помішуємо до повного розчинення желатину. Розливаємо в креманки.
СОУС АПЕЛЬСИНОВИЙ
3-4 помаранча миємо, зрізуємо тоненько овочевим ножем шкірку і відварюємо її . Обрізаємо біле апельсина і вирізаємо скибочки без плівки. Дольки з водою взбиваємо блендером , добавляємо смужками порізані шкірки + цукор, варимо 10-15 хв., потім добавляємо крохмаль. Охолоджуємо і поливаємо застигший крем.
СМАЧНОГО!!!
Коментарі
Додати коментар