Головна
Розділи
Вхід
Реєстрація
Пошта
Фінанси
Карти
TV
Погода
Гороскоп
Музика
Радіо
Кіно
Переклад
Органайзер
Файли
Робота
Каталог
Закладки
RSS
Оголошення
Новини
Відповіді
Шпалери
Листівки
Групи
Народ
Приколи
Знайомства
Фото
Блоги
Відео
Рецепти
Рецепти
Головна
Додати рецепт
Знайти рецепт
Стрічка
Обране
Співтовариства
Популярні
інгредієнти
Морква
Помідор
Горіхи
Сир
Огірки
Яблука
Капуста
Печериці
Рис
М'ясо
Кижуч
М'ясо цієї червоної риби більш ніжне і соковите, ніж, наприклад, м'ясо горбуші. Завдяки цьому кижуч використовують у багатьох рецептах, але особливо він апетитний в запеченому вигляді. Дуже смачними з неї виходять і стейки.
усі рецепти з Кижуч