Журавлину переберіть, промийте та відіжміть сік. Сік поставте в холодильник у неокислюющийся посуд.
Мезги (отжимки) залийте гарячою водою, проварити 10 хвилин, процідити.
В готовий відвар додайте цукор, доведіть до кипіння, потім тонким струмком всипте манну крупу, безперервно перемішуючи, проварити 10-15 хвилин до загустіння. Охолодити до 8°С і збийте до стійкої піни. Маса при цьому збільшиться в обсязі в 2-3 рази.
Мус високою гіркою викладіть в вазочки і полийте сиропом.
Такий мус можна готувати з будь-якого варення, яке розводять водою за смаком, проціджують і в цьому сиропі заварюють манну крупу. На 100г сиропу береться 10г манної крупи.
Коментарі
Додати коментарГість: kama75
18.01.10, 23:27
Интересно, но я с детства не люблю манку...