1. Збийте м'яке масло з цукром, додайте яйця, ваніль, цедру і
молоко. Просійте борошно з сіллю і розпушувачем і всипте в яєчно-масляну
суміш. Замісити тісто, оберніть в харчову плівку і покладіть в
холодильник на годину.
2. Приготування начинки:
Очистіть
яблука від шкірки, видаліть серцевину, натріть на крупній тертці.
Додайте інші інгредієнти для начинки. Поставте яблука на вогонь і
доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і проваріть яблука поки не
випарується рідина. Готову начинку повністю остудіть.
3.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Робочу поверхню присипте злегка
борошном. Відріжте шматочок тіста, розкачайте його в коло близько 3 мм
завтовшки і розріжте на трикутники. У кожному трикутнику зробіть прорізи
як показано на фото. Покладіть начинку і загорніть спочатку одну
сторону, а потім іншу.
4. Викладіть печиво на деко і випікайте 15 хвилин. Остигле печиво присипте цукровою пудрою.
Коментарі
Додати коментарLaila 09
18.09.15, 13:37