Рецепти   Lesynka

Кекс зебра

Кекс зебра

Інгредієнти:

5 яєць
0,5 скл. цукру
1 скл. сметани
1 ч. л. соди
200 гр вершкового масла
3 скл. борошна
4 ст. л. какао.

50 гр вершкового масла
3 ст. л. молока
2 скл. цукру
3 ст. л. какао.

Спосіб приготування



Яйця і цукор
змішати з сметаною, додати соду, розтоплене вершкове масло і 
борошно. Масу розмішати до консистенціх
густої сметани і розділити навпіл. До однієї частини додати 4 ст. Л. Какао.



На лист викласти
тісто, як на шахівниці – темне і світле почергово.. випікати за температури
200-250 С. Протягом 40 хв. Готовий кекс зверху залити помадкою, оздобити
посіченими горіхами.



0