Рецепты   Nyura

Шоколадний брауні

Шоколадний брауні

Шоколадний брауні — смачний десерт із горіхами та неймовірним ароматом шоколаду й ванілі.

Ингредиенты:

— 150 г вершкового масла;
— 200 г шоколаду;
— 1 ст.л. какао-порошку;
— 200 г цукру;
— 1 ч.л. ванільного цукру;
— 4 яйця;
— 100 г борошна;
— ½ склянки подрібнених горіхів (волоські, мигдаль, арахіс — на ваш смак).

Способ приготовления

1. Розігрійте духовку до 180 °C і помістіть туди форму для випічки, змащену вершковим маслом.
2. Розтопіть шоколад і масло у великій ємності, налийте трішки води та доведіть до кипіння.
3. Поставте посудину з шоколадом і маслом на водяну баню й, постійно помішуючи, доведіть шоколад до рідкої тягучої консистенції. Приберіть із вогню й трохи остудіть.
4. Додайте цукор, какао-порошок і ванільний цукор, перемішайте. До суміші додайте збиті яйця, борошно, сіль і горіхи.
5. Отриману шоколадну суміш вилийте в підготовлену форму та випікайте при температурі 180 °C 30 хвилин. 

Подавайте десерт із морозивом. Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

В избранном: 2, из них друзей: 0.

  • Alexandr__P
  • milanyaa
0

126.12.16, 17:11

спасибо за рецепт. на этот раз все получилось