Рецепты   Nyura

Вершковий крем-суп із гарбуза

Вершковий крем-суп із гарбуза

Вже готували цієї осені страви з гарбуза? Рекомендуємо спробувати смачний вершковий крем-суп із гарбуза.

Ингредиенты:

— 1 гарбуз (3-4 кг);
— 3 картоплини;
— 1 цибулина;
— 2 зубчики часнику;
— декілька листків м'яти;
— 2 см кореня імбиру;
— 50 г вершкового масла;
— 200 мл вершків (20%);
— 2 ст.л. оливкової олії;
— 200 мл білого вина;
— 1,5 л м'ясного бульйону;
— чорний мелений перець за смаком;
сіль за смаком;
— 100 г сухариків із білого хліба.

Способ приготовления

1. Гострим ножем зріжте верхівку гарбуза, вичистіть середину з насінням і волокнами, ложкою дістаньте м'якоть, не пошкодивши оболонку. 
2. Щоб суп із гарбуза під час подачі залишався гарячим, помістить гарбузову оболонку в теплу духовку на 20 хвилин. 
3. Гарбузову м'якоть подрібніть. Картоплю поріжте кубиками. Дрібно наріжте цибулю і часник. Імбир потріть на дрібній тертці. 
4. Всі овочі потушкуйте в сотейнику на оливковій олії до готовності. Посоліть і поперчіть. Влийте бульйон і вино й варіть на повільному вогні 20 хвилин. 
5. Збийте готовий суп блендером до консинстенції пюре. Додай масло, вершки і знову збийте. 
6. У теплий гарбуз перелийте гарбузовий суп, прикрась м'ятою. 

Перед подачею насипте в суп із гарбуза білі сухарики. Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
  • Добавлено автором
0