Рецепты   Nyura

Бефстроганов

Бефстроганов

Спробуйте бефстроганов із яловичини, що готується швидко і смачно.

Ингредиенты:

— 500 г філе яловичини;
— 1 цибулина;
— 2 ст.л. борошна;
— 3 ст.л. сметани (20%);
— 5 ст.л. олії;
— пучок петрушки;
— чорний мелений перець за смаком;
сіль за смаком.

Способ приготовления

1. Яловичину помийте, почистіть від плівок і поріжте на тонкі шматочки поперек волокон. Відбийте м'ясо з двох боків. 
2. Поріжте м'ясо вздовж волокон на шматочки приблизно 4-5 см, посоліть, поперчіть і перемішайте. 
3. Цибулю дрібно наріжте й обсмажте до золотистого кольору. 
4. Покладіть до цибулі м'ясо й смажте на великому вогні 5-7 хвилин. Додайте борошно і перемішайте. 
5. Додайте у бефстроганов сметану. Перемішайте, зменшіть вогонь і тушкуйте 5-7 хвилин. Наприкінці посипте подрібненою петрушкою. 
Подавайте бефстроганов з картопляним пюре. Крім того, чудовим гарніром може бути гречка або рис. Смачного! 

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 8, из них друзей: 0.

  • emer
  • Natali 29
  • Roxanna
  • tania06
  • zx1994
  • Ад555
  • ВВП
  • кокон
4

113.09.16, 11:38

Нестыковочка: сначала пишут, мясо резать поперек волокон, а в следующем предложении - уже вдоль. Его что, на квадратики порезать
См:
1. Яловичину помийте, почистіть від плівок і поріжте на тонкі шматочки поперек волокон. Відбийте м'ясо з двох боків.
2. Поріжте м'ясо вздовж волокон на шматочки приблизно 4-5 см, посоліть, поперчіть і перемішайте.

315.09.16, 03:45Ответ на 1 от Тишь

Всё правильно написано, потому что два этапа: сначала режем поперек волокон, на пластины. Пластины отбивают, а потом уже их нарезают вдоль волокон, только не квадратиками, а продолговатыми брусочками или крупной соломкой
Кстати, ещё такой нюанс: если для бефстроганов используем вырезку, её отбивать не нужно