Рецепты   Tsubaki

Рис з овочами (стерелізування)

Найчастіше використовується як гарнір, особливо добре зимою, коли приготувати такий зі свіжих овочів немає можливості. Але особисто я називаю цей рис з овочами салатом. На смак це ніяк не впливає :)

Ингредиенты:

200г рису (бажано пропарений і не довгий)
400г олії
1кг цибулі
1кг моркви
1кг болгарського перцю
1кг помідорів

Способ приготовления

Рис запарюємо. Олію доводимо до кипіння і додаємо порізану півкілцями цибулю, тушкуємо 20хв. Потім додаємо потерту на грубій терці моркву, тушимо ще 20хв, далі - порізаний смужками перець і ще 20хв тушкуємо. Додаємо помідори, очищені від шкірки і порізані кружками (бажано брати не дуже великі) і рис. Все разом тушкуємо 30хв, помішуючи.

Солі додавати за смаком.

Розкладаємо в банки і стерелізуємо 10-15хв.

Вихід має бути 8 півлітрових банок.

 

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • Art 1С
2