Рецепты   Tsubaki

Шашлик

Пробувала багато варіантів маринування шашлика. Але цей сподобався найбільше.

Ингредиенты:

2 кг свинячої шиї
2 пачки майонезу
0,5 кг цибулі (не менше)
півлимона
сіль
перець меленй
перець горошком
лавровий листок

Способ приготовления

Якщо процес приготування шашлика запланований на завтра, то  маринуємо звечора.

М'ясо порізати, додати майонез, цибулю, порізану півкільцями, сік половинки лимона, сіль, перець, лавровий листок. Перемішати.

В холодильник не ставити! Маринуватись м'ясо повинно щонайменше півдоби.

Якщо забава ввечері - можна замаринувати зранку.

Бажано брати шию, щоб шашлик сочніший був.

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • vitaminka82
2