Рецепты   КАЛУСЬКЕ ВІЧЕ

Паска пишна

Паска пишна

До дріждів додати трохи цукру, розмішати, щоб стали рідкими, додати тепле молоко і поставити, щоб почало бродити. Потім додати сіль, жовтки, розтерті з цукром, розтоплене масло і борошно. Добре вимісити, залишити в теплому місці, щоб підросло. Місити так 3 -4 рази. Тісто викладати у змащені жиром і посипані сухарями форми, наповнюючи на третину об`єму. Поставити, щоб підійшло. Випікати в гарячій духовці 40 - 50 хв. Спечені паски вийняти з форм і скропити соком цитрини, вимішаним з холодною водою і ромом. Коли остигнуть, посипати цукром - пудрою.

Ингредиенты:

7жовтків
чверть склянки молока
30 г дріждів
2,5 скл. борошна
50г вершкового масла
2 цитрини
дрібка солі
1ст.л.рому(або коньяку)

Способ приготовления

До дріждів додати трохи цукру, розмішати, щоб стали рідкими, додати тепле молоко і поставити, щоб почало бродити. Потім додати сіль, жовтки, розтерті з цукром, розтоплене масло і борошно. Добре вимісити, залишити в теплому місці, щоб підросло. Місити так 3 -4 рази. Тісто викладати у змащені жиром і посипані сухарями форми, наповнюючи на третину об`єму. Поставити, щоб підійшло. Випікати в гарячій духовці 40 - 50 хв. Спечені паски вийняти з форм і скропити соком цитрини, вимішаним з холодною водою і ромом. Коли остигнуть, посипати цукром - пудрою.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
0

111.04.13, 01:08

cooking.korpunkt.com.ua - CooKING - дуже смачні і перевірені рецепти