Рецепты   КАЛУСЬКЕ ВІЧЕ

Заварна паска

Заварна паска

Сир розтерти з маслом на пухку масу. Додати сметану, збиту з цукром, розтерти жовтки і збити на піну білки, ваніль, помиті та висушені родзинки. Добре розмішати і варити на невеликому вогні в емальованому посуді, постійно перемішуючи, до першої бульбашки. Зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури, перемішати і викласти у змащені маслом форми. Коли добре застигне, легко перевернути і викласти.

Ингредиенты:

1кг сиру
250 г сметани
250 г вершкового масла
8 яєць
2 скл. цукру
2 скл.родзинок
ваніль

Способ приготовления

 Сир розтерти з маслом на пухку масу. Додати сметану, збиту з цукром, розтерти жовтки і збити на піну білки, ваніль, помиті та висушені родзинки. Добре розмішати і варити на невеликому вогні в емальованому посуді, постійно перемішуючи, до першої бульбашки. Зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури, перемішати і викласти у змащені маслом форми. Коли добре застигне, легко перевернути і викласти.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • Летняя
0

111.04.13, 01:08

cooking.korpunkt.com.ua - CooKING - дуже смачні і перевірені рецепти