Круасан

Приготуй круасан на сніданок. Круасани на сніданок - це класика. Що може бути смачніший за свіжий гарячий повітряний круассана? Гурман підготував для тебе рецепт справжнього французького круасана.

Ингредиенты:

- 20 г свіжих дріжджів(чи 5гр сухих)
- 500 г білого хлібного борошна
- 10 г солі
- 50 г цукру
- 1 велике яйце
- 125 г холодного молока
- 125 г води
- 200 г несолоного сливочногомасла(з холодильника)
- 1 яйце, збите з щепоткойсоли, для глазурування.

Способ приготовления

Добре розітри дріжджі у борошні, додай сіль і цукор.
Услід додай яйце, молоко і воду - ретельно перемішай до однорідної маси і виміси тісто 3-4 хвилини.
Сформуй кулю і зроби хрестоподібний надріз згори; злегка присыпь формудля тесту борошном і відправ до неї тісто не менше, чим на 2 години, а краще на усю ніч(12 годин) постав форму в холодильник, накривши її плівкою.
Посипавши злегка робоче местомукой, виклади на нього тісто, що підійшло. Розгорни його в місці надрізу в 4 сторони і злегка розкоти. Намагайся витриматиПриготуй круассан на сніданок.
Круассаны на сніданок - це класика. Що може бути смачніший за свіжий гарячий повітряний круассана?
Гурман підготував для тебе рецепт справжнього французького круассана.
Рецепт круассана
- 20 г свіжих дріжджів(чи 5гр сухих)
- 500 г білого хлібного борошна
- 10 г солі
- 50 г цукру
- 1 велике яйце
- 125 г холодного молока
- 125 г води
- 200 г несолоного сливочногомасла(з холодильника)
- 1 яйце, збите з щепоткойсоли, для глазурування.
Як приготувати:
Добре розітри дріжджі у борошні, додай сіль і цукор.
Услід додай яйце, молоко і воду - ретельно перемішай до однорідної маси і виміси тісто 3-4 хвилини.
Сформуй кулю і зроби хрестоподібний надріз згори; злегка присыпь формудля тесту борошном і відправ до неї тісто не менше, чим на 2 години, а краще на усю ніч(12 годин) постав форму в холодильник, накривши її плівкою.
Посипавши злегка робоче местомукой, виклади на нього тісто, що підійшло. Розгорни його в місці надрізу в 4 сторони і злегка розкоти. Намагайся витримати Намагайся змащувати круассан тільки по верхньому шару, не чіпаючи листкові боки, щоб уникнути їх склеювання.
Розігрій духовку до 220-230 градусів за Цельсієм.
Випікай круассан 18-20 хвилин до золотистого кольору. Остуди на гратах.
Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

Рецепт от bigmir)net Зеленый салат с яичной сеточкой

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • loveinlove
3