Європейська кухня

Прийшов час подумати про зміну звичок у харчуванні і приготовити на обід делікатеси середземноморської кухні, яка вважається однією із самих здорових кухонь світу. Легка, надзвичайно різноманітна і дуже смачна може бути простою i вишуканою одночасно. Виводиться з неї багато страв, які стали кулінарними хітами у всьому світі.

Макарони від європейського виробника

В багатьох європейських мовах макарони називають італійським словом «паста» («клей»). Ймовірно, слово «макарони» походить від сицилійського «маккаруні» («тісто, зроблене за допомогою сили»). Час приготування макаронів залежить від форми і товщини тіста, а також від жорсткості води. Достатньо приготовані макарони – аль денте (буквальний переклад "на зуб", інакше трошки твер¬ді, пружні.) Завдяки цьому вони повільніше засвоюються, організм перетравлює їх довше, і їжа не повнить.