Рецепты   Mi6

Макарони від європейського виробника

Макарони від європейського виробника

В багатьох європейських мовах макарони називають італійським словом «паста» («клей»). Ймовірно, слово «макарони» походить від сицилійського «маккаруні» («тісто, зроблене за допомогою сили»). Час приготування макаронів залежить від форми і товщини тіста, а також від жорсткості води. Достатньо приготовані макарони – аль денте (буквальний переклад "на зуб", інакше трошки твер¬ді, пружні.) Завдяки цьому вони повільніше засвоюються, організм перетравлює їх довше, і їжа не повнить.

Ингредиенты:

чим вища якість макаронів, тим довше ми можемо жувати кожен шматочок. висока якість європейських макаронів підтверджується їхнім сонячним, світло-бурштиновим кольо¬ром і ніжним горіховим ароматом. європейські макарони матові, тверді і не злипа¬ються після варіння.

Способ приготовления

Який соус краще
підходить до даного типу макаронів? Згідно з європейською традицією, макарони
складної форми (наприклад, орекк'єтте) смакують краще
 з соусами, в яких є
великі шматочки різних інгредієнтів,
 в той час як довгі макарони (наприклад, паппарделле) з легкими та кремовими
соусами, без великих шматочків овочів або м'яса. Лазанью і фарфалле запікаємо
під
 соусом бешамель або томатним
соусом, равіолі
 начиняємо як правило шпинатом або сиром рікотта. Пам'ятайте, що соус з
макаронами треба змішати перед подачею на тарілку.


Словничок

 Фарфалле  – декоративні бантики, чудово підходять до салатів.

Орекк'єтте – невеличкі, товсті вушка поглибленням для соусів. Чудово підходять до
салатів, а також
 до супів.

Паппарделле – широкі та довгі стрічки, відмінно підходять до вершкових соусів.

Равіолі – маленькі, квадратні або круглі пельмені з начинкою з сиру, м'яса або овочів.

Більш детально на сайті http://makaronyeuropy.eu/

Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах Вконтакте
та
Фейсбук

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
  • Добавлено автором

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • zorronegro
0

13.07.13, 21:26

Спасибо, интересно