Рецепти   Віталія

М"ясні кульки

Додати у м"ясний фарш дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль та спеції за смаком. Наповнити напівкульки фаршем, з"єднати їх у кульки, кульки умокнути у кляр та обкачати у подрібнених білих сухарях. Смажити кульки у великій кількості рослинної олії.

Інгредієнти:

м"ясний фарш,
цибуля,
яйце,
сіль,
спеції,
вафельні напівкульки,
кляр,
білі перемелені сухарі,
рослинна олія.

Спосіб приготування

Додати у м"ясний фарш дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль та спеції за смаком.
Наповнити напівкульки фаршем, з"єднати їх у кульки, кульки умокнути у кляр та обкачати у подрібнених білих сухарях. Смажити кульки у великій кількості рослинної олії.
0