Рецепти   Gollka

Торт-суфле «Бананове чудо»

Торт-суфле «Бананове чудо»

Просто и вкусно

Інгредієнти:

банан — 5 шт
яйце — 6 шт
борошно — 1 скл.
цукор (1 склянка для тіста, 1 — для крему) — 2 скл.
желатин — 1 пач.
сметана (20%) — 800 гр.
лимон (Сік) — 1 шт

Спосіб приготування

Яйця збити з 1 склянкою цукру (можна додати трохи ванілі)



Додати сік лимона і просіяне борошно. Все добре перемішати.



Вилити тісто для бісквіта в змащену олією і присипану борошном форму.





Поставити в попередньо нагріту до 180 градусів духовку і випікати.



Залити желатин гарячою кип'яченою водою(десь пів склянки), дати настоятися на час випікання бісквіта.



Нарізати банани і полити їх лимонним соком, щоб не чорніли.



Сметану збити з 1 склянкою цукру, желатин прогріти на невеликому вогні
до повного розчинення (не доводячи до кипіння), додати в крем.



Готовий бісквіт розрізати уздовж на дві частини.
А тоді ці дві частини понадрізати з верху ножем.
Застелити форму плівкою.



Покласти на дно бісквіт. Викласти половину бананів і залити половиною крему.



Тоді знову покласти бісквіт, банани і залити кремом.



Поставити в холодильник на 2 години для застигання.



Тоді вийняти форт з форми зняти плівку і переложти на тарілку.



А ось він у розрізі.



Смачного!!!

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Тушеная говядина с овощами

показати усіх

В обраному: 11, з них друзів: 0.

  • Alex Ko
  • alexa_2004
  • KATRIN76
  • Kristywka
  • Kykolka25
  • Mort@ls
  • ngd
  • VJscor
  • Ирина123
5

Гість: Жорж Санд

123.07.11, 10:17

надо попробывать

Гість: fhkfyi