Рецепти випічки:

всі
не у співтовариствах
у співтовариствах

Ялинкові Прикраси З Безе

Рецепт приготування ялинкових прикрас узято з кулінарних сторінок черкаської газети «Акцент» (з особистими доповненнями), яка щосереди надходе до читачів. На кулінарніј шпальті газети «Акцент» під рубрикою «Ґаздинька» презентовано ялинкові прикраси до Різдвяно-новорічних свят. Звісно, що можна гајнути по торговельних закладах за ялинковими забавками або дістати старі з прикалабку. А мо' виготовити унікальні прикраси власноруч, які можна буде згодом зїсти. Це так чудово ј бува ця надзвичајна подія не надто часто — раз на рік. Зрештою, всякому клопоту свіј час і всякому ділу своя пора. Ви в сили особисті вірте, а то не обминути втрат.

Торт «Сметанниј»

Цеј торт є міј најукоханішиј з усих (а ще подобаю Київськиј і Празькиј торти). Це давніј рецепт. Маю јого ще з кінця 80-х чи початку 90-х рр. минулого XX ст. Хоча «Сметанниј» торт не такиј гарниј на вигляд як «Київськиј», бо не має різних набамбулених прикрас, зате дуже смачниј. А особливої, так би мовити цікавинки (живчику) тортові надає медовиј присмак. Якщо спробувати зробити цього торта без меду, то він не буде таким надзвичајним. Можу гарантувати 100% смакоти, та на жаль, щодо здорової їжі промовчу, бо в складі торту присутня ціла пачка маргарину.

Піцца Грибна

Про піццу можна не розповідати, позаяк панство знає що то є. Як українці кажуть: «Сало то є сало», так само італіјці кажуть: «Піцца то є піцца»! Але все ж трохи… Піцци поділяються на багато різновидів, в залежності від основного інґредієнту начиння, якиј надає смак продукту. Надіюся, вам сподобається саме ця грибна піцца.