Рецепти   БілаКоролева

Сырный рулет с семгой

Попробуэмо

Інгредієнти:

200 г твердого сыра;
30 г зелени укропа и петрушки;
300 г слабосоленой семги или форели.
http://samsay.ru/narodrecepty/5328-syrnyj-rulet-s-semgoj.html

Спосіб приготування


сыр натираем на терке. Зелень хорошенько промываем, обсушиваем и очень мелко нарезаем. Соединяем сыр с зеленью, помещаем их в небольшую емкость, ставим на водяную баню, нагреваем, помешивая до тех пор, пока сыр не расплавится. Сырную массу выкладываем на пленку, сверху накрываем слоем еще одной пленки и раскатываем тонкий пласт. 

Можно заменить водяную баню целлофановым пакетом, в который кладется сыр с зеленью и опускается в кипящую воду до размягчения сыра. После чего размягченную сырную массу прямо в пакете раскатываем скалкой в тонкий пласт. 

Рыбу разрезаем на тонкие пластины, сырный пласт освобождаем от целлофановой пленки, раскладываем рыбу на сырный пласт, заворачиваем рулетом. Готовый рулет ставим под пресс в холодильник. Перед подачей на стол нарезаем рулет кружочками, украшаем зеленью.


В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • Ми Ла
1

115.06.16, 21:34

Треба спробувати. Але я думаю, що смак сиру знівелює смак сьомги.

215.06.16, 21:42Відповідь на 1 від Ми Ла

Треба спробувати. Але я думаю, що смак сиру знівелює смак сьомги.Недавно робили млинці зі шпинату з начинкою із семги ,щось не зовсім....Народу більше сподобалося з м"яса.А це цікавий варіант закуски.Мене теж цікавить з чим семга більше компонує.Я не дуже часто з цією рибою мала справу ,тому й не знаю.Питала поварів,кажуть в соєвому соусі обов"язково вимачувати треба саму рибу щоб соковитішою була.

315.06.16, 21:59Відповідь на 2 від БілаКоролева

Я печу звичайні налистники із порізаним свіжим кропом. Скину тобі завтра рецепт налисників. Цей рецепт мені сказав один наш шефкухар. Так от- тонесенькі налистники, всередину дрібно порізана риба, і закрутити. Перед подачею налисники ріжеш на кусочки, не отак рівненько, а трохи на косину. Кажуть, що сьомга любить нежирний сир коров'ячий( м'який). В смислі - на налисники сир, а потім риба.Неправда! Смак риби не відчувається.

415.06.16, 22:01Відповідь на 2 від БілаКоролева

А найкраще, як по мені, спекти білий батон з насінням льону чи щіри. Потім порізати, маслом і риба. Це найсмачніше після просто порізаної сьомги пластинками.