Рецепты   Амадонна

Бичачі яйця з рисом і гірчичним соусом

Дуже смачне та вишукане блюдо приємно здивує ваших гостей і домочадців.

Ингредиенты:

1. бичачі яйця - 2 штуки.

2. молоко - 50 мл

3. білий рис - 100 грам.
mediavenus.biz
даже в 40 лет можно выглядеть как девчонка, если делать маску...читать далее »
хочешь похудеть на 5 кг. в неделю?читать далее »

4. часник - 2 зубчики.

5. червоне сухе вино - 50 мл

6. суха гірчиця - - чайної ложки.

7. соєвий соус - 2 столових ложки.

8. сіль, чорний мелений перець, куркума - за смаком.

9. рослинна олія - 50 мл

Способ приготовления

1. Отже, бичачі яйця трохи обсушуємо, потім розрізаємо вздовж і
звільняємо від шкірки за допомогою пінцета. Дуже ретельно промиваємо
яйця під холодною проточною водою.

Потім в миску наливаємо
холодну воду, розчиняємо в ній 2 столові ложки солі, кладемо в цю воду
яйця і залишаємо вимочуватися на двадцять хвилин. Після цього яйця
знову необхідно промити під проточною водою.

Тепер яйця
обсушуємо за допомогою паперового рушника і нарізаємо часточками.
Нарізані бичачі яйця перекладаємо в миску, додаємо куркуму, чорний
мелений перець, додаємо молоко.

Даємо постояти хвилин двадцять.
Потім на сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії,
викладаємо яйця і смажимо на середньому вогні протягом приблизно семи
хвилин.

Не забуваємо акуратно перемішувати. Після закінчення зазначеного часу сковороду з готовими яйцями знімаємо з вогню.

2.
Тепер можна зайнятися приготуванням гарніру до нашого деликатесному
гарячого блюда. Часник очищаємо від лушпиння, споліскують і дрібно
нарізаємо.

У сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо часник до
красивого золотистого кольору. Рис промиваємо кілька разів, щоб вода
стала прозорою. Відправляємо рис в сотейник, перемішуємо з часником.


Рис повинен гарненько просочитися маслом. Додаємо сіль, чорний мелений
перець і куркуму, вливаємо воду так, щоб вона була вище рису на пару
сантиметрів. Сотейник накриваємо кришкою і чекаємо, поки вода закипить.


Після цього зменшуємо вогонь до мінімального, продовжуємо готувати рис
під кришкою протягом двадцяти хвилин. У процесі приготування кришку не
знімаємо.

3. Тепер нам залишилося приготувати соус. Для цього в
миску насипаємо суху гірчицю, заливаємо невеликою кількістю киплячої
води (20 мл. буде достатньо). Ретельно перемішуємо до отримання
однорідної консистенції.

Отриману суміш охолодити. У остиглу гірчичну масу вливаємо червоне сухе вино і соєвий соус, ретельно перемішуємо.

Соус готовий.

4.
На тарілку наливаємо гірчичний соус, по центру викладаємо рис, навколо
якого розкладаємо бичачі яйця. У такому вигляді подаємо готову страву
до столу.

Бичачі яйця з рисом і гірчичним соусом готові! Приємного апетиту!

1