Рецепты   qaz5

М'ясний рулет «Ситий удав»

М'ясний рулет «Ситий удав»

М'ясний рулет «Ситий удав» - смачна холодна закуска до святкового столу.

Ингредиенты:

інгредієнти:
фарш змішаний (свинина та яловичина) – 0,5 кг;
яйце – 1 шт;
цибуля – 1 шт;
сіль, перець.

для млинців:
яйце – 1 шт;
молоко – 1 ст;
цукор – 0,5 ст.л;
сіль – 0,5 ч.л;
олія – 1 ст.л;
борошно – 0,5 ст.

для начинки млинців:
гриби свіжі – 200 гр;
цибуля – 1 шт;
морква – 1 шт;
сир твердий – 70 гр;
майонез.

Способ приготовления

Джерело рецепту - http://receptystrav.com.ua/zakusky/246-myasniy-rulet-sitiy-udav-holodn-zakuski-na-svyatkoviy-stl.html 

Приготування м'ясного рулету:
Спочатку приготуємо начинку для млинців. Для цього необхідно натерти моркву на велику тертку, цибулю, гриби порізати кубиками і обсмажити усе це до готовності на розігрітій сковорідці з олією.

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Сир твердий натерти на великій тертці.

Далі приготуємо млинці. Для цього змішуємо усі інгредієнти для млинців. Із даної кількості інгредієнтів отримаємо 5 тонких млинців обсмажених на сковорідці діаметром 26 см.

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Для приготування фаршу необхідно натерти цибулю на мілку тертку, додати її до фаршу. Туди ж додайте 1 яйце, сіль, перець і все ретельно перемішати.

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


На пергамент викладаємо фарш розміром приблизно 26х30 см.
Змащуємо млинці майонезом, викладаємо на них начинку і закручуємо у трубочку. 

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Викладаємо закручені млинці посеред фаршу у шаховому порядку: один з начинкою із грибів, другий із сиром. На низ кладемо 3 млинці, на верх 2 млинці.

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Обережно підіймаючи краї пергаменту викладаємо фарш на верх млинців з однієї сторони, а потім з іншої і з'єднуємо краї фаршу між собою, формуючи рулет.

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Змазуємо верх рулету майонезом і ставте випікатися у розігріту до 200 °C духовку на 40 хвилин. 

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Виймаємо готовий м'ясний рулет і даємо йому час вихолонути. До столу подавати холодним.

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл

М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл


Приємного смаку!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 6, из них друзей: 0.

  • nfyz)
  • Roxanna
  • svd_79
  • verdik
  • worck
  • ЯВиктриЯ
0