Рецепты   NIKOTIN

Салат з буряків та цибульки

Салат наче і традиційний. Але і консервувати можна

Ингредиенты:

буряк столовий - 3кг
цибуля ріпчаста - 6 штук

для маринаду:
оцет 9% - 0,5 стакану
олія - 1 стакан
сіль - 1 столова ложка

Способ приготовления

Бурячки зварити і потерти на тертушці.  Цибулинки нарізати тоненькою соломкою.
В каструльку влити всі інгрідієнти маринаду. Як тільки но закипіло, висипаємо в маринад порізану цибульку і проварюємо її там 20 хвилин. Після цього додаємо терті бурячки і проварюємо все разом ще 20 хвилин.
Отриману масу викладаємо в простерилізовані банки і закатуємо кришечками.

Вихід приблизно 3 літри.

П,С.  В цьому році робила такий салат вперше. Нещодавно відкрила й покуштувала. Смачно. Можна трохи більше цибульки. Буде ще смачніше.
Що сподобалося: бурячок сам по собі довго вариться. А так на підхваті готовий салат. І якщо гості на порозі зручно. Й для себе смачно. Додайте трохи вареного м"яса та мелені горіхи  -  і салат змінить свій смак та насиченість. Пробувала використовувати  в "оселедці під шубою". Також смакувало.


Всім смачного :)

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • Анна-Мария
0

110.12.15, 11:32

дякую, спробую

210.12.15, 11:42Ответ на 1 от Анна-Мария

сподіваюся, що сподобається.
мені сподобався на смак. як основа для салату чудово. на днях пробувала додати саме мелені горіхи та м"яско тоненькою соломкою нарізане та чорнослив - чудово просто... щоправда ще трохи майонезу додала... варіацій можна зробити дуже багато... і це також мені подобається
смачного