Рецепты   Ogin

Січенеки полтавські

Січенеки полтавські

Смакота української кухні!*

Ингредиенты:

700 г яловичини, 50 г сала, 2 столові ложки сухарів, 2-3 зубків часнику, 2 ст. ложки води, 2 ст. ложки смальцю, чорний перць за смаком

Способ приготовления

Підготовлене м'ясо січуть ножем або пропускають через м'ясорубку, додають дрібно посіченого сала й часнику, меленого перцю і все добре перемішують, підливаючи потроху води для надання січеникам соковитості.
З цього м'ясного фаршу виробляють січеники (по 2 шт. на порцію), обкачують у сухарях і смажать до готовності.
На гарнір прийнято подавати картоплю.

*примітка - фото взято з книги "Українські страви", видання 1960 року.

Фотографии блюда

  • Добавлено автором
показать всех

В избранном: 12, из них друзей: 0.

  • Alex Ko
  • CUKROVINKA
  • kozlodoeva
  • levytsja
  • naFt
  • Natasha1990
  • NGY
  • жкп
  • Пані Чаклунка
  • Татьяна*
16

аноним

224.01.12, 00:20Ответ на 1 от аноним

324.01.12, 00:44

Котлеточки-то жирные небось.

424.01.12, 00:59Ответ на 3 от ZoomY

Катлетвчки-та в Маскве, а у нас - січеники!

524.01.12, 11:18Ответ на 4 от Ogin

сиченыкы сичуть ножем...а то котлеты

624.01.12, 12:42Ответ на 4 от Ogin

мужчина та ще й з боробою та ще й готує невже такі є ???

724.01.12, 12:47Ответ на 6 от Алінка_1****

мужчина та ще й з боробою та ще й готує невже такі є ???А як же!

824.01.12, 12:49Ответ на 7 от Ogin

і певно водяться як дуже рідкісний ще не пізнаний вид в полтавських лісних хащах

924.01.12, 13:03Ответ на 8 от Алінка_1****

і певно водяться як дуже рідкісний ще не пізнаний вид в полтавських лісних хащахНе, в Полтаве я не вожусь...

1024.01.12, 13:06Ответ на 9 от Ogin

так от в мене й питиннячко, а де ж ці січеники народилися

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
4
предыдущая
следующая