Сирний шпецле з помідорами

Сирний шпецле з помідорами. Кухня - австрійська

Інгредієнти:

борошно - 100, яйця -40, цибуля зелена -50, " помідори дрібні «черрі» -75, зелень петрушки -25, сир «ементаль» -37,5, вихід - 250

Спосіб приготування

Сирний шпецле з помідорамиІз борошна, яєць, солі і води замісити тісто як на пельмені, дати постояти 10 і хв. У великій каструлі закип’ятити 2-3 л води, посолити, тісто порціями продавити через прес(або розкатати тонко тісто і нарізати) в кип’ячу воду і варити 2-3 хв. Коли макарони вспливуть відкинути їх через друшляк і промити холодною водою.

Молоду цибулю почистити, помити, і нарізати навскоси кільцями; помідори розрізати на чверті, відділити насіння, м’якоть нарізати смужками. Листя петрушки помити, обсушити, нарізати дрібно, сир нагерти на крупній терці. З’єднати відварені шпецле з нарізаними овочами, тертим сиром, додати спеції і перемішати. Викласти на порційну сковорідку, посипати залишками тертого сиру і запікати при температурі 150°С 10-12 хв. Подати в порційній сковорідці на підставній тарілці.


Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 2, з них друзів: 0.

  • Мари_НКа
3

Гість: Светля4ок

116.03.13, 05:18

Спасибо

210.05.13, 02:07

Приглашаю в раздел блогов и рецептов в сообществе "Фото и жизнь".