Сирний шпецле з помідорами: Із борошна, яєць, солі і води замісити тісто як на пельмені, дати постояти 10 і хв. У великій каструлі закип’ятити 2-3 л води, посолити, тісто порціями продавити через прес(або розкатати тонко тісто і нарізати) в кип’ячу воду і варити 2-3 хв. Коли макарони вспливуть відкинути їх через друшляк і промити холодною водою.
Молоду цибулю почистити, помити, і нарізати навскоси кільцями; помідори розрізати на чверті, відділити насіння, м’якоть нарізати смужками. Листя петрушки помити, обсушити, нарізати дрібно, сир нагерти на крупній терці. З’єднати відварені шпецле з нарізаними овочами, тертим сиром, додати спеції і перемішати. Викласти на порційну сковорідку, посипати залишками тертого сиру і запікати при температурі 150°С 10-12 хв. Подати в порційній сковорідці на підставній тарілці.
Коментарі
Додати коментарГість: Светля4ок
116.03.13, 05:18
Anatolь
210.05.13, 02:07
Приглашаю в раздел блогов и рецептов в сообществе "Фото и жизнь".![](//i3.i.ua/v2/smiles2/druzhba.gif)
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/beer2.gif)