Холодний/гарячий соус до спагетті

виявляє ваш прояв фантазіїї

Ингредиенты:

кетчуп (на око) ( мінімум 2 с.л.) ( кетчуп лагідний або до шашлику )
1 ч.л. соєвого соусу
1 зубчик часнику
1 ч.л. олії
приправа "прованські трави"
1 ч.л. оцту

Способ приготовления

На уже готові спагетті щедро вкриваємо кетчупом. Тоді добавляємо соєвий соус, олію та щедро писапаємо прованські трави. Перемішуємо. Насолоджуємся чудовим смаком та ароматом. Цей соус також можна зробити "гарячим". На пательню викладаємо шедро кутчуп, соєвий соус, олію , оцет ( по смаку ), прованські трави а далі по проя ву вашої фантазії.... також можна доложити: сири ( голандський російський, чеддер ), фарш  ( курячий, свинний ( по-смаку )) , порізаний на шматочки сирий стейк ( курятина, свинина ), порізати ковбасу, сосиски та інші інгрідієнти які є в хаті.  Не бійтеся фантазувати; рекомендовано додавати сири та порізаний стейк.
0