Пиріг з курятиною під шубкою

Ду-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-уже смачно!!! Попробуйте.

Інгредієнти:

400 г готового листкового тіста
2 курячих філе
2 цибулини
3 яйця
1 ч.л. гірчиці
3 ст.л. сметани
100 г тертого твердого сиру
сіль, перець, рослинна олія

Спосіб приготування

Розморозити готове листкове тісто або приготувати самостійно. Філе порізати кубиками. Білки відділити від жовтків. Жовтки змішати зі сметаною, гірчицею, сіллю і перцем, додати у суміш кубики філе і ретельно перемішати. Цибулю порізати півкільцями і підрум’янити в олії. Тісто розкачати і викласти у змащену форму так, зоб утворилися бортики. На тісто викласти шар обсмаженої цибулі, а зверху - шар курки з яєчною сумішшю. Випікати пиріг при 2000 протягом 30-35хв (якщо пиріг надто рум’яниться, то можна його прикрити фольгою). Білки збити на круту піну з дрібкою солі, додати тертий сир і обережно перемішати. Викласти цю суміш на пропечений пиріг і продовжувати запікати ще протягом 10-15хв, поки верх пирога не стане рум’яним. Подавати пиріг теплим.

В обраному: 4, з них друзів: 0.

  • Tatichka
  • WaitAnn
  • С+Ток
2