Паска в мультиварці

Святкова паска, схожа на "віденську", солодка на смак із ароматом ванілі і цитрини. Завдяки маслу, молоку та яєчним жовткам, має жовтуватий колір і молочний аромат. Присутність вершкового масла дозволяє їй довше зберігатися і бути пухкою.

Хліб пшеничний з гарбузом

Специфічний смак білого хліба із легким запахом кориці та приємним гарбузовим смаком. Клітковину цього овоча легко засвоює навіть ослаблений організм, тому страви з гарбуза рекомендують для лікувального та профілактичного харчування. Оскільки в гарбузі багато солей міді, заліза і фосфору, які позитивно впливають на процес кровотворення в організмі, вживання її рекомендовано як профілактика недокрів'я і атеросклерозу.

Хліб з оливками

Використаний рецепт кіпрського хлібу з оливками. Пшеничне борошно у поєднанні з вівсяним з додаванням оливкової олії та оливкових плодів без кісточки із спецями м"яти і чорного тмину має особливий смак і лікувальні властивості.

Хліб зерновий

Суміш із зернами кунжуту в поєднанні з пшеничним борошном із крупами пшеничною та вівсяною з добавками кукурудзяних пластівців та спецій із сушеного кропу і чорного тмину має неповторний смак і лікувальні властивості. Хліб ідеально поєднується зі стравами східної кухні або стравами з риби.

Хліб житньо-пшеничний

Чудова суміш із зернами льону, соняшнику та маку в поєднанні з цільнозерновим і житнім борошном запрошує вас здійснити дивовижний кулінарний експеримент. Хліб ідеально поєднується зі стравами східної кухні або стравами з риби.

Хліб селянський

Цей хліб, на смак кислуватий, завдяки вмісту в ньому зернових оболонок має темний кольор. Використовуючи особливий спосіб бродіння він довше зберігається свіжим. За цю якість його особливо цінували в селі.

Паска

Ця паска, на смак солодка із ароматом лимону і ванілі. Завдяки молоку, маслу та домашнім яйцям має жовтуватий колір. Присутність вершкового масла дозволяє їй довше зберігатись свіжою.

Хліб гречаний

Гречаний хліб дієтичний, містить багато клітковини, яка добре впливає на травну систему та нормалізує артеріальний тиск.

Кукурудзяний хліб

Незвичайний на вигляд і смак ароматний хліб із пружним мякишем.

Хліб з гарбузом

Специфічний смак білого хліба і запах кропу із приємним гарбузовим відтінком. Кукурудзяна мука підсилює яскравий колір. А сам гарбуз дуже смачний і корисний овоч, який містить велику кількість каротину і вітамінів. У м'якоті гарбуза міститься багато важливого для дитячого організму вітаміну D, який підсилює життєдіяльність і прискорює ріст дітей. Клітковину цього овоча легко засвоює навіть ослаблений організм, ось тому страви з гарбуза рекомендують для лікувального та профілактичного харчування. Оскільки в гарбузі багато солей міді, заліза і фосфору, які позитивно впливають на процес кровотворення в організмі, вживання її рекомендовано як профілактика недокрів'я і атеросклерозу.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна